Kirkemagasinet

Kirkemagasinet Domkirken udkommer fire gange om året. Det omdeles til alle husstande i sognet og ligger gratis fremme i kirken, så man kan tage det med hjem. Du kan også se eller downloade det elektronisk her på siden.

Magasinet er bygget op omkring et tema med artikler fra eksterne og interne bidragsydere. Derudover finder du altid en kalenderoversigt samt omtale af særlige gudstjenester, koncerter og andre arrangementer.

Redaktør er på skift domprovst Anders Gadegaard, sognepræst Stine Munch og sognepræst Steffen Ringgaard Andresen.

Du kan abonnere på magasinet ved at henvende sig til kirkekontoret på tlf. 33 37 65 40 eller e-mail: kontor@domkirken.dk