Søndag d. 19. september 2021, Kl. 15:30 til kl. 16:30

Nu er udstillingen ‘Granaten i hjertet’ af billedhugger Laila Westergaard ved at være på plads i kirkens forhal. På søndag d. 19. september kl. 15.30 er der reception og officiel åbning af udstillingen.

Westergaard kredser om menneskets udvikling fra vi gik i det frodige paradis – omgivet af frugt og længsel, kærlighed og omsorg – til at være forhærdede, måske forstenede og i nogle tilfælde ligefrem ødelæggende for vores næste. Er det en sprængfarlig granat, vi bærer i vores hjerte? I den hårde granit formulerer Laila Westergaard både de frodige frugter og det forstenede hjerte.

Udstillingen kan ses frem til den 7. oktober i Vor Frue Kirkes forhal inden for kirkens normale åbningstid. Bemærk: Der kan være lukket på grund af kirkelige handlinger.

Åbning af udstillingen 'Granaten i Hjertet'
Sted Domkirken, Nørregade 8, 1165 København K