Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Meditationskoncert m. DR vokalensemble

OKT
15

Meditationskoncert m. DR vokalensemble


Lørdag d. 15. oktober 2022, Kl. 18:00 til kl. 22:30
Domkirken, Nørregade 8, 1165 København K
Meditationskoncert m. DR vokalensemble

Mens efterårsmørket sænker sig, inviterer DR Vokalensemblet og Phillip Faber til en fredfyldt og meditativ koncert i Vor Frue kirkes natkirkebelyste rum hhv. kl. 18.00 og kl. 21.00.

Lad lyden af korets klare stemmer hjælpe dig til at slippe hverdagen og tankerne for en stund, så du virkelig mærker rummet, tonerne og stemningen.

Sæt dig godt til rette. Luk øjnene. Træk vejret dybt. Lad den larmende verden udenfor forsvinde og mærk Vor Frue Kirkes smukke natkirkerum omslutte dig, mens du fordyber dig i meditativ kormusik med DR Vokalensemblet.

DR Vokalensemblets meditationskoncerter er blevet en tilbagevendende begivenhed, som samler et dedikeret publikum når efterårsmørket begynder at sænke sig.

Her er en koncert, hvor du kan vende dig helt ind i dig selv i en musikalsk meditationsrejse ved at fokusere på roen, lyset, tonerne og ordene i det kontemplative kirkerum.

Phillip Faber og DR Vokalensemblet er dine meditationsguides, og sangerne i koret leder dig til afslapning og inderlighed med sitrende smuk musik for kor.

Glid ind i en meditativ tilstand til musik af bl.a. Eric Whitacre, Ola Gjeilo og James MacMillan – og lyt til de stemningsfulde lydflader og mellemspil af pianisten Christoffer Møller.

Bemærk:
Der to koncerter

Koncerten kl. 18.00 kan der købes billetter til HER 
Koncerten kl 21.00 er udsolgt, men du kan skrive dig på venteliste HER