Tirsdag d. 28. juni 2022, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Nørregade 8, 1165 København K
Pia Mi Ran Poulsen, sognepræst i Vanløse Kirke
Sorgmesse v/ Pia Mi Ran Poulsen

Hvor skal man gå hen med sin sorg? Jesus sagde: “Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile.”

Så mange af os bærer på en stor sorg, eller er i sorg, og det kan være den tungeste byrde vi nogensinde får i livet.

Sorgmesserne i Vor Frue Kirke er henvendt til alle, der har brug for en gudstjeneste rettet mod tabet. Et sted at gå hen med sin smerte, et sted at mindes, erkende, genfinde livsmod og mening.

LÆS OGSÅ: For første gang inviterede Københavns Domkirke til sorgmesse (link til artikel i Kristeligt Dagblad)

Gudstjenesterne varetages af sognepræster fra hele Stiftet, som også har sorggrupper. Der er sorgmesse i Vor Frue Kirke sidste tirsdag i hver måned kl. 17-18. Denne tirsdag ved Pia Mi Ran Poulsen, sognepræst i Vanløse Kirke.

For spørgsmål eller yderlig information kontakt sognepræst Eva-Maria Schwarz på e-mail: ems@km.dk