Onsdag d. 11. september 2019, kl. 15:00

Musik for børn - Tumlingehold

Vuggestuebørn kl. 15.00

Børnehavebørn kl. 16.00

Adresse: Sct. Andreas Kirke, Gothersgade 148, 1123 København K.

Musikholdene er tilrettelagt i små forløb á ca. 5 gange og afsluttes med en fælles gudstjeneste. Man skal ikke tilmelde sig, men blot møde op. Indgang fra Nørre Farimagsgade. I Tumlingekalenderen på salmedans.dk kan man se hvornår der er undervisning – og i tilfælde af aflysninger vil det også fremgå der. Det er gratis at deltage. Alle er velkomne. Undervisningen varetages af musikpædagog Pernille Tjørnemark

Tumlingeholdene for de 1-4 årige tager udgangspunkt i børnenes umiddelbare glæde ved at synge og bevæge sig. Vi synger og danser, løber og sanser, og med små instrumenter og rekvisitter er børn og forældre sammen i en musikalsk stund i kirkens smukke rum. Med sange og salmer, fagter og bevægelser, rim og remser kommer sanserne i spil, og forældre og børn får et fælles musikalsk repertoire man kan bruge hjemme.

Sct. Andreas Kirke