×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 23. maj 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:45

Hvordan kan vi tale om den treenige Gud? Giver det overhovedet mening at tale om treenigheden? Og hvis det giver mening, hvordan undgår vi så at ende i en diffus tågesnak, når det påstås, at Gud på én gang er både Fader, Søn og Helligånd? 

Vi drøfter bogen Far. Søn. Ånd af Lars Sandbeck og Rikke Vanggaard. Bogen er udgivet på Bibelselskabets Forlag i serien  Bibelselskabets Håndbibliotek.

Vel mødt til samtaleforum. Vi indleder aftenen med lidt at spise. Deltagelse koster kr. 20,- Vi slutter kl. 21.45, hvorefter de, der måtte ønske det, følges ad over i Vor Frue kirke til Natkirkens nadverandagt kl. 22.00.

Samtaleforum om tro & livssyn holder sommerlukket juni – august, men åbner igen den 26. september.


Samtaleforum om tro og livssyn henvender sig til alle, der har lyst til at tale med andre om, hvad der lige nu er på tapetet af debatter om tro og livssyn i kirke og samfund. Nogle gange læser vi en avisartikel, andre gange skønlitteratur. Nogle gange får vi besøg af en ’gæste-ekspert’, andre gange går vi i biografen. 

Formen er åben og fri, hvilket betyder, at der skal være plads til forskellige holdninger, og at vi aftaler emne fra gang til gang. Det kræver ikke særlige forudsætninger at deltage, og man er velkommen til kun at deltage de aftner, hvor man interesserer sig for emnet. 

Vi mødes i præsteboligen hos sognepræst Steffen Ringgaard Andresen, Fiolstræde 8, st, 1171 Kbh K. Der serveres te/kaffe og en skål suppe m. øl/vand. Det koster 20,- kr. at deltage. 

Giv gerne en forhåndstilkendegivelse om deltagelse på mail, sta@km.dk, eller pr. telefon 23 83 80 14.