Begivenheden har allerede fundet sted.

Lørdag d. 5. november 2022, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Domkirken, Nørregade 8, 1165 København K

ALLEHELGENSVESPER
Allehelgen falder altid første søndag i november, men Københavns Domkirke afholder både en allehelgensvesper lørdag d. 5. november kl. 19 og en højmesse søndag den 6. november kl. 10. Det er gudstjenster til minde om de døde, både dem vi selv har mistet, og nogle af de personer i vores historik, der har båret den kristne tro videre.

Gudstjenesterne skaber gennem bønner, salmer og musik et særligt rum til at mindes og sørge over dem, vi har mistet, og der er I Vor Frue Kirke mulighed for tænde et lys for dem i vores lysglobe.

Allehelgen har en lang historie i Danmark, og udspringer oprindeligt af en katolsk tradition, hvor helgener og kristne martyrer blev mindet, men i folkekirken er allehelgen i dag en mindedag både for vore egne døde, og for dem der har videregivet troen.

Medvirkende:
Københavns Drengekor