Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sommerskriveskolen

JUN
24

Sommerskriveskolen


Fredag d. 24. juni 2022, Kl. 07:00 til kl. 23:30
Sankt Andreas Kirke, Gothersgade 148, 1123 København K
Sommerskriveskolen

Det er med meget stor glæde, vi igen i år byder indenfor til årets Sommerskriveskole 2022!

Det er fjerde gang, Sommerskriveskolen finder sted, og den bliver som de tidligere år afholdt i Sct. Andreas kirke lige ved Botanisk Have i København. Det sker dagene torsdag 23.juni - lørdag den 25.juni med skriveworkshops og program hver dag fra kl. 9 til kl. 16.10. Det bliver tre intense dage med tolv forskellige skriveworkshops, med skrivelyst, mod og engagement, hvor vi sammen vil udforske ord, litteratur og tro, poesi og ånd. 

Temaet i 2022 er SAMHØRIGHED.  PROGRAM & SKRIVEWORKSHOPS (BEMÆRK: DOWNLOAD PDF'en HVIS DU HAR PROBLEMER MED AT SE DENNE!)

Vi lever i en verden, hvor ensomhed og adskilthed dominerer. Samtidig ligger der et dybt behov for samhørighed i os og et behov for at vide os forbundet og forviklet i hinanden, med jorden, med universet. 

Med dette års tema vil vi på vidt forskellig udforske, hvordan vi hører sammen med hinanden og med naturen – meget dybere end vi tror. At LIVET forbinder os på kryds og tværs af tid og sted, på tværs af køn og race, ja endda mellem mennesker og naturen. 

Prisen er 1.200 kr. i alt for alle tre dage, inkl. frokost. 

Tilmelding er for alle tre dage og er bindende og gældende ved betaling. Det er vigtigt for undervisningen og dens tilrettelæggelse, at man møder op. 

Ved afbestilling mindre end 14 dage før Sommerskriveskolens start refunderes beløbet ikke. 

Ved tilmelding skal du vælge og prioritere hvilke workshops du ønsker at følge på de enkelte dage. Man er på en workshop pr. dag. Hver dags workshop er delt op i en formiddags- og en eftermiddagssession, kun afbrudt af en frokostpause. Vi bestræber os på, at alle får mindst et 1. prioritetsønske opfyldt.  

NB! Vær opmærksom på at udfylde alle de påkrævede felter i tilmeldingsformularen, da den ikke ellers går igennem. 

Ved spørgsmål er du velkommen til at skrive til leder af Natkirkens Litteraturskole, natkirkepræst Signe Malene Berg på e-mail: pastorberg@domkirken.dk

Vi glæder os meget til at se dig!

bedste hilsner

Signe Malene Berg

Natkirkepræst Vor Frue kirke Leder Sommerskriveskolen i Skt.Andreas kirke 

Tilmeld dig HER