Begivenheden har allerede fundet sted.

Søndag d. 6. november 2022, Kl. 10:00 til kl. 11:45
Domkirken, Nørregade 8, 1165 København K

ALLEHELGENSHØJMESSE
Allehelgen falder altid første søndag i november. Det er en gudstjenste til minde om de døde, både dem vi selv har mistet, og nogle af de personer i vores historik, der har båret den kristne tro videre.

Gudstjenesten skaber gennem bønner, salmer og musik et særligt rum til at mindes og sørge over dem, vi har mistet, og der er I Vor Frue Kirke mulighed for tænde et lys for dem i vores lysglobe.

Allehelgen har en lang historie i Danmark, og udspringer oprindeligt af en katolsk tradition, hvor helgener og kristne martyrer blev mindet, men i folkekirken er allehelgen i dag en mindedag både for vore egne døde, og for dem der har videregivet troen.

Medvirkende:
Københavns Drengekor