Udstillingerne 'Fisk i Stimer' og 'Thorvaldsens Apostle 200 år' er åben

Fisk i stimer - åbningstiden er daglig mellem kl. 9 og 16. Fredage og søndage dog kl. 12 til 16. Spørg gerne ved bordet i forhallen om muligheden for at komme til udstillingerne. Der er lukket lørdage og kan være lukket på grund af kirkelige handlinger. Der er fri adgang – også uden coronapas.

Thorvaldsens Apostle 200 år - åbningstiden er tirsdag, onsdag og torsdag kl. 11 til 16. - eller ved forespørgsel: susanne@domkirken.dk. Vær opmærksom på, at du skal vise coronaps for at kome ind.

Museets åbningstider varetages af frivillige medarbejdere. Man kan kontakte Susanne Torgard på mail susanne@domkirken.dk eller telefon 61616220, hvis man har lyst til at deltage i det arbejde.

Det er muligt at bestille en omvisning i museet eller i kirken. En omvisning i dagtimerne koster 500,- kr. og bestilles på kontor@domkirken.dk

Butik

Museumsbutikken ligger i forlængelse af udstillingen i museet og har åbent når udstillingen er åben.

Ved bordet i forhallen er der et mindre udvalg af vare og man er velkommen til at spørge i forhallen om at komme i butikken, eller kontakte Susanne Torgard på susanne@domkirken.dk for nærmere aftale.

Se nyheder i butikken

Udenfor åbningstid kontakt evt. Susanne Torgard i kirken eller på mail: susanne@domkirken.dk.