Udgivet fre d. 14. maj 2021, kl. 00:01

Opdateret 3. juni 2021

For at begrænse smittespredning af coronavirus er kirkelige handlinger og aktiviteter i Vor Frue Kirke reduceret. Hold øje med vores kalender for opdateret program.

Læs også: Vor Frue Kirke og COVID-19

- Kirken er åben for andagtsøgende inden for normal åbningstid, men der lukkes maksimalt 25 personer ind i kirken ad gangen. Der er lukket i kirkens museum, for turister og rundvisninger.

- Højmesser, gudstjenester og fredagsaltergang afholdes igen som normalt og med sang fra menigheden.

- Morgenandagten afholdes som normalt og bliver sendt på P2 og DR2.

- Kirkelige handlinger (f.eks. begravelse, konfirmation eller dåb) afholdes stadig.

- Kirkekontoret er lukket for personligt fremmøde, men kan kontaktes via e-mail og telefon inden for normal åbningstid. Der er stadig mulighed for personligt fremmøde efter forudgående aftale.

Kategorier Aktuelt