Udgivet tor d. 12. nov 2020, kl. 09:39

Der er stadig mulighed for at købe dejlige, hjemmegjorte sjaler, karklude, håndklæder, barneveste, hæklede juletræer og -hjerter.

Mange i menigheden har været flittige med garn, nål og tråd - og med at folde engle. Der er altså lidt for enhver smag - også nye og gamle juleplatter, Kristusfigurer, julekrybber, julekort og lys.

Vi sælger desuden årets juleplatte fra Royal Copenhagen, der i 2020 netop har Vor Frue Kirkes tårn som motiv.

De mange skønne julevarer er til salg fra Domkirkens butik, som er en del af kirkens museum på 2. pulpitur. Indgang fra Nørregade.

Overskuddet fra salget går til årets julehjælp, der uddeles af Menighedsplejen i Vor Frue Sogn.

Med hensyn til Corona, så spritter vi af og holder afstand - og opfordrer til at betale med dankort eller mobilepay. Man skal bære mundbind, når man færdes i kirken og i butikken.

Kategorier Aktuelt